Ciclisme

Wollaston guanya l’esprint a Barcelona i Vos confirma el triomf a la Volta a Catalunya femenina

La neozelandesa suma el segon triomf d’etapa

Ally Wollaston (AG Insurance) ha guanyat la tercera etapa de la Volta a Catalunya femenina amb arribada a Barcelona al superar en l’esprint a Marianne Vos (Visma), que ha confirmat el seu triomf en la general en aquesta primera edició. L’arribada de la tercera etapa entre Molins de Rei i l’avinguda Maria Cristina de Barcelona (86,6 km) ha estat a l’esprint, i novament molt disputat entre les protagonistes de la primera etapa a Manresa. La neozelandesa s’ha imposat a la neerlandesa, mentre que aquest cop la tercera posició ha estat per l’italiana Vittoria Guazzini (FDJ).

Des de l’inici de l’etapa hi han hagut intents d’escapada i l’alemanya Leonie Laubig (Primeau Vélo) ha estat la que ho ha aconseguit i ha arribat a tenir 50 segons d’avantatge. En la pujada a l’alt de Els Casots de segona categoria ha estat atrapada i a partit tots els intents d’escapada han estat neutralitzats per l’equip Visma. En l’ascensió de l’alt de Begues de tercera categoria a 25 km de meta ha marxat l’alemanya Aileen Schweikart (Laborat Kutxa) que ha passat primera, i en la baixada han tornat els atacs i la neerlandesa Loes Adegeest (FDJ) ha estat la que s’ha avançat uns 20 segons i s’ha mantingut en solitari fins a tres quilòmetres de la meta quan ha estat atrapada pel grup principal.

En la general Marianne Vos h mantingut la primera posició amb 1:06 d’avantatge sobre la seva compatriota i companya d’equip Markus Riejanne. La tercera posició ha estat per la noruega Katrine Aalerud (Uno-X). La catalana Mireia Benito (AG Insurance) ha acabat novena a 2:09 de la guanyadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)