Handbol

Jordi Ribera convoca set catalans per a la preparació dels Jocs Olímpics

En una primera llista de 21 hi figuren Ian Tarrafeta, Petar Cikusa, Aleix Gómez, Joan Cañellas, Antonio García, Ferran Solé i Daniel Fernández

Un cop disputada la final de la Champions, el seleccionador Jordi Ribera ha donat a conèixer la llista de 21 jugadors convocats per preparar els Jocs Olímpics de París, en la qual hi figuren set catalans: Ian Tarrafeta, del Pays d’Aix; Petar Cikusa i Aleix Gómez, del Barça; Joan Cañellas, del Kadetten Schaffhausen; Antonio García, del Fraikin BM Granollers; Ferran Solé, del París Saint-Germain; i Daniel Fernández, de l’Stuttgart. En la llista també hi apareixen els blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas i Javi Rodríguez.

El sarrianenc Jordi Ribera ha convocat els jugadors el 19 de juny a Hoznayo, una petita població de Cantàbria. En aquesta primera fase de la preparació s’entrenaran a Torrelavega fins al 25 de juny. Del 30 de juny al 7 de juliol, la selecció es traslladarà a Esplugues de Llobregat. En aquesta segona etapa hi ha programats dos partits, el 4 de juliol contra Argentina, a Montpeller (19.30 h), i el dia 6 a Esplugues (19.30 h), contra la mateixa selecció sud-americana. L’última fase de la preparació serà el 16 de juliol a Hamar (Noruega), en què l’equip espanyol disputarà un amistós contra la selecció amfitriona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.