Natació

Espanya, amb tres catalanes, guanya l’or en l’equip tècnic de l’europeu

S’ha imposat clarament en un campionat de natació artística on no s’han presentat totes les potències

La selecció espanyola ha guanyat la medalla d’or en la final de l’equip tècnic en l’europeu que s’està disputant a Belgrad i que no compta amb la presència de totes les potències. Només hi ha hagut cinc equips participants. L’equip estatal ha tingut la presència de tres nedadores catalanes, Meritzell Ferré, Meritxell Mas i Iris Tió. Han completat l’equip Cristina Arambula, Marina Garcia, Lilou Lluis, Alisa Ozhogina i Blanca Toledano.

Espanya ha guanyat el títol europeu amb una puntuació de 278.4684 amb 180.1684 en els elements tècnics i 98.3000 en l’impressió artística. El conjunt espanyol ha superat la puntuació que va aconseguir en el més de febrer en el mundial de Doha on es va emportar la medalla de plata (275.8925). El seu objectiu era veure com estaven de cara als Jocs Olímpics, la cita important d’aquest estiu. La segona posició ha estat per Grècia amb 257.8918, mentre que Itàlia, que ha presentat l’equip júnior, ha acabat tercera amb 256.8584.

En aquest campionat d’Europa la selecció espanyola no presenta participants en totes les modalitats. A banda de l’equip tècnic només Dennis González (Kallípolis) farà el solo tècnic, i amb Emma Garcia (Sabadell) el duet mixt lliure i amb Mireia Hernández (Granollers) el duet mixt tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)