Atletisme

Jaël-Sakura Bestué, directe a la final dels 200 m de l’europeu

Ocupa el segon lloc de la segona semifinal amb un registre de 22.81

La santcugatenca Jaël-Sakura Bestué s’ha guanyat el bitllet per a la final dels 200 m de l’europeu de Roma de forma directa, aconseguint el segon lloc en la segona semifinal (22.81). La recordista catalana, gràcies als seus punts en el rànquing, s’havia estalviat les eliminatòries matinals i demà (22.53 h) serà entre les escollides per jugar-se el tron continental del doble hectòmetre. Arrencant des del carrer 8, Bestué ha volat en la corba i li ha pres ràpidament la compensació a l’alemanya Talea Prepens, que transitava pel 9. Ha abordat la recta d’arribada en primer lloc i en el tram final només s’ha vist superada per la noruega Henriette Jaeger (22.71), una gran especialista en els 400 m. Les vencedores de les altres semifinals han estat la britànica Daryll Neita (22.51) i la suïssa Mujinga Kambundji (22.52). L’últim precedent d’una velocista de la federació espanyola en una final europea de 200 m va ser a Split 1990, en què Sandra Myers es va classificar quarta.

Molt focalitzada en els relleus, Bestué arribava a Roma amb un única prova de 200 m aquest curs, en què havia acreditat 23.04. En la sessió matinal de demà serà probablement entre les escollides per formar el quartet espanyol en les eliminatòries de 4x100 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)