Futbol sala

Miquel Feixas continuarà al Barça fins al 2027

El porter català de la secció blaugrana de futbol sala continuarà durant tres temporades més

La secció de futbol sala del Barça ha anunciat la renovació de Miquel Feixas fins a la temporada 2026/27. El porter català, d’aquesta manera, continuarà amb l’equip blaugrana durant tres temporades més, en el qual juga des de la temporada 20/21. A més, amb aquesta renovació, el FC Barcelona s’assegura la cinquena renovació de la temporada, després de Pito, Dídac, Lozano i Touré.

Feixas va formar part de les categories inferiors del Barça entre els anys 2012 i 2018, jugant a les categories cadet i juvenil abans de marxar a l’Industrias Santa Coloma, on va estar durant un parell de temporades abans de tornar al Barça.

Amb el conjunt blaugrana, ha aconseguit una Champions, a la temporada 21/22, 3 Lligues (20/21, 21/22 i 22/23), 1 Copa del Rei (2023) i 2 Supercopes d’Espanya (2022 i 2023). Amb 26 anys i aquest nou acord, el Barça s’assegura un porter de present i futur d’un alt nivell per a afrontar les grans competicions més importants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)