Tennis

Badosa-Muchova i Masarova-Samsonova, en el sorteig de Wimbledon

La begurenca Paula Badosa s’estrenarà a Wimbledon contra la txeca Karolina Muchova, 35a en el rànquing de la WTA però que ha tornat a la competició aquesta setmana després d’una lesió de llarga durada al canell. La barcelonina Rebeka Masarova, l’altra catalana en el quadre, ha quedat emparellada amb la russa Liudmila Samsonova (15).

Alcaraz contra un jugador de la fase prèvia

En el quadre masculí, el murcià Carlos Alcaraz (3), vencedor de l’última edició, debutarà contra l’estonià Mark Lajal, provinent de la fase prèvia. Si supera el primer escull, el tennista espanyol se les heurà amb el vencedor del duel entre l’australià Aleksandar Vukic i l’austríac Sebastian Ofner. En un hipotètic creuament de quarts de final, Alcaraz s’enfrontaria al noruec Casper Ruud (8) i el gran repte serien les semifinals contra el número u mundial, l’italià Jannik Sinner. En la part baixa del quadre transitaran Novak Djokovic (2) i l’alemany Alexander Zverev (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.