Tennis

La gallega Bouzas dona la sorpresa i elimina a la campiona de Wimbledon

El triomf de la gallega de 21 anys Jéssica Bouzas (83a de la WTA) per 6-4 i 6-2 sobre la vigent campiona, la txeca Marketa Vondrousova (6), és fins ara la gran sorpresa de la primera eliminatòria de Wimbledon. De fet, és la victòria més sonada de la tennista de Vilagarcía de Arousa, que mai abans no havia guanyat un partit de gran eslam. Es la segona vegada que la defensora del títol de torneig londinenc cau a les primeres de canvi. El primer cop, la protagonista inesperada va ser l’alemanya Steffi Graf. Bouzas, a més, va tenir el privilegi d’assaborir el seu gran èxit a la pista central. Rebeka Masarova, per la seva banda, ha quedat fora en el seu debut contra la russa Liudmila Samsonova (15) per 6-3, 4-6 i 6-2.

La número 1, la polonesa Iga Swiatek (1) ha completat un triomf solvent contra la nord-americana Sofia Kenin i s’ha imposat per 6-3 i 6-4.

En el segon torn, retorn a la normalitat. Novak Djokovic (2), set cops campió en nou finals i vigent subcampió, ha derrotat al tennista txec Vit Kopriva (123è) per 6-1, 6-2 i 6-2 i ha esvaït dubtes sobre el seu estat físic després d’haver-se retirat per lesió a Roland Garros i haver estat operat del menisc del genoll dret. També ha passat fluix l’alemany Alexander Zverev (4), que s’ha desfet de l’andalús Roberto Carballés per 6-2, 6-4 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)