Tennis

Alcaraz passa fluix, Medvédev supera un ensurt i Ruud es crema a Wimbledon

ACTUALITZACIÓ. El número 1 i primer cap de sèrie Jannik Sinner ha tingut una feinada per superar al també italià Matteo Berrettini, finalista el 2021, per 7-6 (3), 7-6 (4), 2-6 i 7-6 (4) en 3h42 contrarestant els 28 aces del seu rival. El seu rival en els setzens de Wimbledon serà el serbi Miomir Kecmanovic.

Carlos Alcaraz (3), el vigent campió, no ha tingut problemes per avançar fins als setzens davant de l’australià Aleksandar Vukic, al qual ha derrotat per 7-6 (5), 6-2 i 6-2. El seu rival serà el nord-americà Frances Tiafoe (29). El rus Daniïl Medvédev (5), en canvi, les ha passat magres davant del francès Alexandre Muller (102è de l’ATP). Després de cedir el primer set en el tie-break, el rus, que havia entrat en una voràgine d’autodestrucció i recerca de culpables, perdia per 3-0 el segon. Ha reaccionat (3-3), ha salvat pilota de set i s’ha ressituat en el partit: 6-7 (3), 7-6 (4), 6-4 i 7-5. El rus, que s’ha assegut amb 6-3 en contra en el desempat pensant que el set s’havia acabat quan encara faltava un punt, espera rival. Ha fet les maletes el noruec Casper Ruud (8). Poc avesat sobre herba ha sucumbit contra el veterà italià Fabio Fognini en un duel d’especialistes de terra batuda: 6-4, 7-5, 6-7 (1) i 6-3.

Paula Badosa (93a de la WTA), per la seva banda, havia d’enfrontar-se a la txeca Brenda Fruhvirtova (88a) en el tercer torn de la pista 17 però l’endarreriment per la pluja ha provocat la suspensió del partit, que es jugarà demà dijous. Seguint el fil del quadre femení, la nord-americana Coco Gauff (2), ha passat fluix davant de la romanesa Anca Todoni per 6-2 i 6-1. Se les heurà amb la britànica Sonay Kartal. La japonesa Naomi Osaka, tricampiona de gran eslam però que mai ha rendit al mateix nivell a Wimbledon, ha caigut davant de la nord-americana Emma Navarro (19) per 6-4 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)