Tennis

La reacció i la lluita de Paula Badosa tenen el premi dels vuitens de Wimbledon

L’empordanesa supera per 7-6 (6), 4-6 i 6-4 la russa Kasatkina en 2h51

Paula Badosa s’ha classificat de manera brillant per als vuitens de final de Wimbledon després d’un impressionant partit en que ha guanyat per 7-6 (6), 4-6 i 6-4 la russa Daria Kasatkina en 2h51. L’empordanesa, 93 del rànquing WTA, ha lluitat, ha reaccionat i ha remuntat davant la catorzena cap de sèrie del torneig.

La jugadora de Begur ha començat el partit amb un 0-3 aprofitant les errades de la seva rival i s’ha mantingut al davant fins que ha cedit el seu servei (4-5). Abans d’aquest joc el partit s’ha aturat més de deu minuts perquè un espectador ha necessitat atenció mèdica. Paula Badosa ha perdut dos jocs seguits, però en el tie-break, s’ha adjudicat la primera mànega després d’un intensa lluita de una hora i dotze minuts.

En el segon set l’empordanesa ha trencat el servei de la seva rival enel primer joc, però ha cedit el seu en el segon. La russa s’ha mantingut per davant fins que en el desè joc ha aconseguit un nou break i ha igualat el partit. En el tercer i definitiu set Paula Badosa ha mantingut el partit anivellat fins que ha cedit el seu servei (2-4). La seva reacció ha estat espectacular guanyant quatre jocs de manera consecutiva amb dos trencaments de servei a la seva rival, i s’ha emportat una important victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)