Ciclisme

Esports

Mor en plena volta a Àustria el ciclista André Drege

Tenia 25 anys i compatia amb el Team Coop-Repsol

El jove ciclista noruec, André Drege, va morir dissabte, a l’edat de 25 anys, a causa d’una forta caiguda en el descens del Grossglockner durant la quarta etapa de la Volta a Àustria, el port de muntanya asfaltat més alt del país. La notícia ha causat impacte a tot el món del ciclisme. La volta ha estat cancel·lada i en la novena etapa del Tour de França, molts corredors han mostrat el seu afecte.

Drege feia només dos anys que competia de forma professional. L’any 2023 va ser primer classificat de la general de la Visit South Aegean Islands i va quedar tercer a la Volta a Rodes (Grècia). Aquest any, va repetir posició a la Visit South Aegean i va guanyar la de Rodes. A més, havia aconseguit una etapa al Circuit de les Ardenes i al Tour de Loir i Cher. Actualment, el seu nom sonava per fitxar per alguns equips de nivell internacional del World Tour, com el Jayco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)