Tennis

Medvédev bat Sinner i se cita amb Alcaraz

Tennis. Wimbledon. El perillós rus, que dona la sorpresa, i el murcià, que supera Paul, repetiran la semifinal de l’any passat

Daniïl Medvédev (5) va trencar els pronòstics i es va classificar per jugar les semifinals de Wimbledon superant l’italià Jannik Sinner (1) per 6-7 (7), 6-4, 7-6 (4), 2-6 i 6-3 en 4 hores justes. El rus, que va aixecar un primer set advers, se les haurà amb el murcià Carlos Alcaraz (3), que també es va sobreposar a un mal inici i va batre el nord-americà Tommy Paul (12): 5-7, 6-4, 6-2 i 6-2 en 3h11. Tots dos repetiran les semifinals de l’any passat, en les quals es va imposar Alcaraz, que defensa el títol a l’All England Club.

Sinner va tenir un defalliment físic en el segon parcial que li va passar factura però es va refer. El rus va tenir un 5-4 i servei en el tercer set, però Sinner va signar un trencament revitalitzant en un moment angoixant (5-5). No li va servir de res perquè Medvédev, ferm, va salvar dues pilotes de set en contra amb 6-5 i va guanyar el tercer parcial en el tie-break. El número 1 es va recuperar i va empatar el partit guanyant el quart set i semblava que anava pel camí de reconduir el partit. Res més lluny de la realitat. Medvédev, que va ser més eficient en els moments clau, es va reivindicar amb un trencament en el quart joc del cinquè (3-1), el va confirmar amb el seu servei (4-1) i ja no va donar cap marge a Sinner per aferrar-se a una remuntada èpica.

Remuntada d’Alcaraz

Alcaraz es va veure sorprès en una arrencada molt exigent, però va completar un exercici de maduresa i de perseverança quan duia un set en contra i havia encaixat un break (2-0) en el segon acte. El joc més estable del murcià, a més d’alguns cops màgics del seu catàleg habitual de deixades i globus, li va acabar atorgant el triomf, amb relativa comoditat en els dos darrers parcials en una batalla física de grans intercanvis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)