Ciclisme

La I Clàssica Terres de l’Ebre es correrà dilluns entre Amposta i el Mont Caro

La primera edició de la Clàssica de les Terres de l’Ebre, que es disputarà el dilluns dia 15 de juliol a Amposta (Tarragona) i forma part del calendari professional de l’UCI Europa Tour, reunirà en el traçat de 192 quilòmetres i que passarà per les quatre comarques ebrenques, 19 equips d’11 nacions i 5 continents en què destaquen la presència dels conjunts ProTeam Burgos BH, Kern Pharma, Euskaltel Euskadi i Caja Rural, ha anunciat Deporinter, organitzador de la prova, en un comunicat. La cursa s’acabarà al punt mes alt del Mont Caro, amb un desnivell mitjà del 6.3% i amb rampes de fins al 15%.

Entre els equips que participaran en la cursa hi ha representants dels cinc continents; els europeus de Soudal Quick Step Development (Bèlgica), Rembe Cycling (Alemanya), Kamen Pazin (Croàcia), Cln (Suïssa), Universe Cylcing Team (Països Baixos), els nord-americans del Team Skyline (Estats Units), el Colòmbia Potència de la Vida, el SidiAli Unlock (Marroc), els asiàtics del Victòria Sport de Filipines i d’Oceania EuroCyclingTrips de l’illa de Guam a la Micronèsia i pertanyent als Estats Units que posarà el toc exòtic a una notable participació internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)