Natació

Emma Garcia es retira i rep la insígnia d’or i brillants de la RFEN

La sabadellenca de 25 anys ha estat una referent en el duet mixt

Emma Garcia ha decidit posar punt i final a la seva carrera esportiva en la natació artística i ha anunciat la seva retirada. La sabadellenca de 25 anys ha rebut en el CAR de Sant Cugat, la seu permanent de la selecció espanyola, el comiat dels seus companys d’equip, dels seus tècnics, de la seva família i dels responsables de les federacionsó espanyola i catalana.

El president de la federació espanyola de natació, Fernando Carpena, l’hi ha fet entrega de la insígnia d’or i brillants, la màxima condecoració de la RFEN. Emma Garcia és una de les referents del duet mixt i primer va fer parella amb Pau Ribes i ara amb Dennis González. En el seu palmarès destaquen tres medalles, una plata i dos bronzes, en els mundials, i sis medalles en els europeus amb un or en el duet mixt lliure aquest mateix any. Emma Garcia continuarà vinculada a l’esport com a membre de la comissió d’esportistes de l’European Aquatics i del TASC de EA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)