Handbol

Joan Cañellas es perd els Jocs de París per lesió

El lateral de Santa Maria de Palautordera va patir una lesió miotensinosa en el soli de la cama dreta en l’amistós contra Noruega disputat dimarts passat

Joan Cañellas és baixa d’última hora per als Jocs Olímpics de París. El lateral de Santa Maria Palautordera va patir dimarts passat, durant l’amistós contra Noruega, una lesió miotensinosa al soli de la cama dreta que li impedirà estar disponible per als pròxims compromisos de la selecció de Jordi Ribera a la capital francesa, tal com ha informat el metge del combinat espanyol, Juan José Muñoz Benito. Un cop dur per al jugador català, que ja es va perdre els Jocs de Tòquio per un trencament muscular en vigílies de la cita olímpica. El mateix jugador ha lamentat la seva malastrugança a través de les xarxes socials. “A vegades les coses no surten com un espera, desitja o, inclús, com un es mereix, després de molta feina i sacrifici. Semblava difícil que es repetís aquesta sensació, però les coses són així. Trist acabar d’aquesta manera”, ha escrit el jugador que tenia previst tancar la seva carrera esportiva en els Jocs de París.

La baixa de Cañellas també suposarà un revés per a Ribera, que havia escollit el lateral català entre els 14 jugadors que havien de disputar el torneig olímpic. El tècnic de Sarrià de Ter, de fet, ja ha convocat a Jorge Maqueda, que d’entrada figurava com a reserva.

El combinat espanyol abandonarà Noruega demà per gaudir de 48 hores de descans, abans de tornar a concentrar-se diumenge a Madrid, ja que es desplacen a París dilluns al matí, 22 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)