Handbol

Petar Cikusa, repescat per als Jocs de París

El jove central bordilenc del Barça, MVP de l’europeu sub20 d’Eslovènia, figurarà com a reserva i ocuparà la plaça alliberada per Jorge Maqueda, el substitut del lesionat Joan Cañellas

El central bordilenc del Barça Petar Cikusa, escollit jugador més valuós de l’europeu sub20 que Espanya va guanyar diumenge a Eslovènia, ha estat convocat a última hora per Jordi Ribera per als Jocs Olímpics de París. El central blaugrana ocuparà la plaça de reserva que va deixar alliberada Jorge Maqueda, que ara ocupa un lloc fix en l’equip a conseqüència de la baixa per lesió del vallesà Joan Cañellas. Amb aquesta última incorporació, en el combinat de Ribera hi haurà tres catalans fixes, Aleix Gómez, Ian Tarrafeta i Daniel Fernández, i dos més com a reserves, Adrià Figueras i Petar Cikusa. El jugador bordilenc, guanyador de la Champions amb el Barça, posarà demà mateix rumb cap a París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)