Handbol

Petar Cikusa, a París

Handbol. Jordi Ribera repesca el jove central bordilenc del Barça per cobrir una plaça vacant de reserva per als Jocs Olímpics

Sense temps per pair el títol europeu sub 20 amb la selecció espanyola amb la condició de jugador més valuós del campionat, el central bordilenc del Barça Petar Cikusa va rebre ahir una altra bona notícia: la convocatòria de Jordi Ribera per als Jocs Olímpics de París, encara que com a reserva. El central blaugrana, de 18 anys, ocuparà la plaça alliberada per Jorge Maqueda, que va passar de reserva a fix per la lesió del vallesà Joan Cañellas. Amb aquesta última incorporació, en el combinat de Ribera hi haurà tres catalans fixos: Aleix Gómez (Barça), Ian Tarrafeta (Pays d’Aix) i Daniel Fernández (Stuttgart), i dos més com a reserves: Adrià Figueras (Chartres) i Petar Cikusa. En la llista de catorze seleccionats hi ha dos jugadors del Barça més: el porter Gonzalo Pérez de Vargas i el pivot Javier Rodríguez. Petar Cikusa, que aquest curs ha viscut la seva eclosió conquerint la Champions amb el Barça, posarà avui mateix rumb cap a París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)