Ciclisme

Jofre Cullell: molta il·lusió i màxima motivació

El corredor de Santa Coloma de Farners disputa els seus segons Jocs i vol que l’experiència de Tòquio, on va ser 15è, l’ajudi a aconseguir un bon resultat

“No tenir cap contratemps, sortir bé i mirar de mantenir-me a prop dels primers llocs o del grup capdavanter. I al final donar-ho tot” és la cursa que voldria trobar-se Jofre Cullell (Santa Coloma de Farners, 1999) aquest dilluns en la prova d’XCO dels Jocs a París, on després de ser quinzè fa tres anys a Tòquio el corredor del BH assegura arribar-hi en el millor moment. “Aquest any he fet un gran pas endavant, tant en el meu nivell de forma com en l’estabilitat en el meu rendiment” exposa en unes declaracions a la RFEC, en les què posa ne valor els seus darrers resultats, d’una banda, i la preparació específica que ha fet; de l’altra: “Em permet arribar amb molta il·lusió i motivat per donar el màxim”.

“Arribo força millor a aquests Jocs que als de Tòquio. En David [Valero] m’ha ajudat molt, m’ha donat suport amb la seva experiència i és una gran sort poder-lo tenir de company tant a l’equip com a la selecció” destaca el campió d’Europa júnior el 2017 sobre el nou vegades campió estatal (Granada, 1988) i medallista –bronze– en l’anterior cita olímpica, en la què l’anglès de l’Ineos Thomas Pidcock va guanyar l’or i el suís Mathias Flueckiger la plata. “Va ser molt diferent, era just després de la pandèmia i hi havia molts controls, però vaig poder aprendre’n molt i aquesta experiència ara em permet sortir amb menys nervis. Crec que és un avantatge” recorda el selvatà.

La cursa es du a terme a Elancourt Hill, un turó artificial que és el lloc més elevat a la regió de París. És un circuit molt artificial i malgrat tingui zones de baixada no hi ha masses dificultats tècniques” explica sobre un lloc que va reconèixer fa un mes i on espera que s’hi disputi una cursa dura per la velocitat que s’agafarà: “Anirem tota l’estona uns molt a prop dels altres i serà molt renyit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)