Ciclisme

Debut olímpic sota la pluja de Mireia Benito

El belga Remco Evenepoel i l’australiana Grace Brown, els dos vencedors

Mireia Benito va ser 22a en la contrarellotge individual femenina dels Jocs de París amb un temps de 43:48. La campiona estatal de l’especialitat els dos últims anys va completar els 32,8 km sota la pluja, amb el vuitè millor temps provisional.

La corredora de l’AG Insurance-Soudal va quedar a 4:09 de l’australiana Grace Brown, campiona olímpica amb 39:38. Benito (Llorenç del Penedès, 1996), era l’única representant de la selecció espanyola ahir i diumenge de la setmana que ve, el 4 d’agost en la cursa en línia que tindrà 158 quilòmetres amb sortida i arribada a l’esplanada del Trocadéro i un circuit final a París que obligarà les participants a superar tres pujades a Montmartre, torna a córrer aquest cop amb Mavi Garcia.

La britànica Anna Henderson i la nord-americana Chloe Dygert, a més d’un minut i mig, van completar el podi femení i, el masculí, el van formar el campió del mon, Remco Evenepoel, seguit de l’italià Filippo Ganna i el també belga Wout van Aert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)