Espanya humilia a les amfitriones a la seva estrena (15-6)

Les de Miki Oca ja dominaven en el primer quart 1-4 i al descans ja havien decidit (9-4)

La selecció espanyola, amb 11 catalanes a les seves files, s’ha passejat a la seva estrena als Jocs Olímpics després de superar França (15-6). Les franceses juguen perquè són les amfitriones perquè esportivament no s’han classificat mai. Les màximes golejadores han estat Elena Ruiz (4 gols), Piralkova (3), Bea Ortiz (2) i Pena (2). El partit ha començat amb un domini absolut de les jugadores de Miki Oca -14 temporades al capdavant de la selecció espanyola- que ja en els primers 20 segons ja havia marcat el primer gol i a mitjans del primer període guanyaven 1-4. No hi ha hagut partit per la selecció espanyola que al descans ja tenia el partit sentenciat (4-9). També han jugat en el grup d’Espanya el partit entre els Estats Units i Grècia que han guanyat les nord-americanes (15-6). Precisament els Estats Units serà el rival de les de Miki Oca el dilluns (14h) en una reedició de la final dels Jocs Olímpics de Londres.