Natació

Jessica Vall pren contacte amb la competició en els 100 m braça

La barcelonina, que no havia preparat aquesta distància, està focalitzada en els 200 m braça de dimecres

La barcelonina Jessica Vall (CN Sant Andreu), de 35 anys, s’ha estrenat en els seus tercers Jocs Olímpics amb el 27è lloc en els 100 m braça (1:08.78) de París. Focalitzada i convidada per World Aquatics en els 200 m braça, a Vall també se li ha permès competir en la distància curta que, si bé no l’havia preparada específicament, li haurà servit per tenir una primera presa de contacte amb la competició i prendre sensacions amb vista a la seva prova preferida, que es disputa dimecres. El millor registre en les eliminatòries ha estat per a la sud-africana Tatjana Smith (1:05.00), mentre que la marca de tall per accedir a les semifinals ha quedat fixada en 1:06.93.

Léon Marchand entra en acció

Vall ha competit minuts després que la gran estrella de la natació francesa Léon Marchand hagi posat en ebullició la piscina de la Defensa Arena de París. El tauró de Tolosa, al ritme marcat pels milers d’espectadors que omplien la instal·lació, ha aconseguit el millor registre en les eliminatòries de 400 m estils, amb 4:08.30 i ha presentat la candidatura al seu primer or olímpic en la final programada per aquest vespre (20.30 h per TdP).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)