Hoquei sobre herba

Espanya sap patir després de no rematar cap cop en tot el segon temps (1-2)

Les de Carlos García Cuenca han tingut sort del desencert de les angleses

La selecció espanyola femenina, amb quatre jugadores catalanes a les seves files, ha superat la Gran Bretanya en el seu debut en els Jocs Olímpics (1-2). El debut espanyol ha tingut un ple sorprenent a l’estadi olímpic d’Yves-du-Manoir de Colombes. Les de Carlos García Cuenca han sortit molt ràpidament per feina i ja al minut 4 han marcat el primer gol en una jugada individual per la línia de fons de Laura Barrios. Ràpidament però les angleses han empatat amb un gol d’Ansley només un minut després. Però gràcies a un penal-còrner Lola Riera (minut 8) ha donat avantatge a Espanya abans del descans (1-2) tot i perdre el control del joc en els últims 10 minuts. A la segona meitat la selecció espanyola no ha tingut cap ocasió de gol mentre Gran Bretanya s’ha llançat a l’atac. Sort n’ha tingut Espanya del mal percentatge en els penals-còrner de les angleses que n’han disposat de 13 però sense encert. A més, la portera Clara Pérez ha estat molt segura sota els pals. Als últims tres minuts Gran Bretanya ha jugat sense portera llançant-se a l’atac sense sort. La selecció espanyola tornarà a jugar demà contra els Estats Units (13:15h).