Waterpolo

S’entrenen abans d’Hongria

Waterpolo. La selecció espanyola supera el tràmit d’Austràlia sense brillar abans de topar amb les potències mundials, com ara l’hongaresa (demà, 21.05 h TDP)

Austràlia 5 Espanya 9

AUSTRÀLIA:Porter (Hedges), Maksimovic (2), Negus, Power, Edwards, Byrnes, Edwards –equip inicial–, Lambie (2), Mercep (1), Berehulak, Poot i Hedges.ESPANYA:Aguirre (Lorrio), Munarriz (3), Granados (2), De Toro, Larumbe (1), Famera, Perrone (2) –equip inicial–, Sanahuja, Cabanas, Tahull (1), Biel i Bustos.PARCIALS:1-2, 2-3 (3-5); 2-3 (4-8) i 1-1 (5-9).ÀRBITRES:Georgios Gre (Grècia) i Darren Brown Spiritosanto (Estats Units).PÚBLIC:4.000 espectadors al centre aquàtic de Saint-Denis.

Plàcid debut però sense brillar. Els de David Martín ja s’han tret del damunt el debut, que mai no és fàcil, i demà (21.05 h Teledeporte) s’hauran de multiplicar si volen plantar cara al rei de les medalles d’or dels Jocs Olímpics, Hongria, que ha conquerit el títol en nou edicions. L’objectiu espanyol, amb el bitllet virtual per als quarts de final ja a la butxaca, perquè passen quatre dels sis equips del grup, és quedar com més amunt millor per evitar un rival dur en l’encreuament. Però per a això encara queda molt. Ahir, els de David Martin van fer una primera part en què no van tenir l’encert habitual i els australians van aprofitat un parell de debilitats defensives espanyoles per mantenir-se dins el matx. En el descans, 3-5. En el tercer quart, però, la resistència australiana va començar a davallar i això, combinat amb les aturades (10) d’Unai Aguirre, va fer que la diferència creixés fins als 4 gols (4-8). En aquesta fase, Alberto Munarriz, amb 3 gols, va ser decisiu i se li van sumar Perrone (2) i Granados (2) sempre amb amenaça ofensiva. Martín va poder fer rotacions.

Hongria va forta

Ahir, en la primera jornada del grup B, en què hi ha Espanya, Sèrbia va patir més del compte per superar el Japó (16-15) i Hongria va fer el mateix amb l’amfitriona França (13-12). Demà, a banda del partit Espanya-Hongria, es jugaran l’Austràlia-Sèrbia (10.30 h) i el Japó-França (15 h). En el grup A hi ha Itàlia, que ahir va guanyar els Estats Units (12-8), Croàcia, Montenegro, Romania i Grècia.

Reedició de la final de Tòquio 2021

En categoria femenina, avui hi ha el gran plat fort d’aquesta lligueta prèvia amb l’enfrontament entre Espanya i els Estats Units o, el que és el mateix, la reedició de la final olímpica de Tòquio. Les de Miki Oca van guanyar en el debut contra França (15-6), curiosament el mateix resultat que van aconseguir els Estats Units contra Grècia. També es juga avui el França-Itàlia (14 h). Són cinc països en la lligueta prèvia i quatre passen als quarts de final. Avui, descansa Grècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)