Espanya es queda sense gasolina

Handbol. La selecció espanyola masculina perd contra Suècia el seu segon partit i no pot badar en el grup A

Suècia 29 Espanya 26

SUÈCIA:Carlsbogaard (1), Moeller, Pettersson, Palicka, Karlsson (5), Wanne (2), Thulin, Claar (3), Pellas (5), Lagergren (1), Gottfridsson (1), Bergendahl (5), Sandell (4)i Wallinius (2).ESPANYA: Pérez de Vargas, Maqueda (2), Alex Dujshebaev (3), Garciandia (1), Serdio (1), Casado (2), Gómez (6), Tarrafeta (1), Sánchez-Migallón, Daniel Dujshebaev (1), Odriozola, Fernández (7), Figueras (2) i Corrales.PARCIALS:(0-1), (1-1), (4-3), (5-3), (5-4), (8-4), (8-5), (10-5), (11-8), (11-11), (14-11), (17-14), (21-17) i (29-26).ÀRBITRES: Horacek Vaclav (CZE) - Novotny Jiri (CZE). Dos minuts a Odriozola (7’ i 21’), Wallinius (12’), Bergendahl (20’ i 42’), Gottfridsson (24’), Dujshebaev (34’), Sánchez-Migallón (37’ i 42’).

Galleda d’aigua freda per a la selecció masculina espanyola d’handbol. L’equip, que va arrencar amb victòria contra Eslovènia, va perdre ahir el segon partit contra Suècia (29-26) i s’ha complicat la vida en el grup A. L’esquadra, que disposa dels catalans Aleix Gómez, Ian Tarrafeta, Daniel Fernández i Adrià Figueras (que va entrar per substituir el lesionat Javier Rodríguez), va aguantar el xoc en la primera meitat però es va veure superada pel físic suec en la segona.

Espanya va començar bé gràcies a l’encert d’Aleix Gómez (6 gols) i va aconseguir neutralitzar un equip que havia arrencat amb contundència. Tot i arribar al descans amb empat al marcador (11-11), Suècia es va posar les piles tornant de la pausa. Un parcial de 4 a 1 liderat per Lucas Pellas i Felix Claar va donar un còmode avantatge als escandinaus. Aquest coixí de gols va ser insostenible per a Espanya, que, amb un Aleix Gómez més que vigilat, va topar amb el mur imposat per Oscar Bergendahl.

Amb les idees poc clares en atac, els suecs van ampliar l’avantatge fins als set gols (27-20) quan faltaven sis minuts i amb un Lucas Pellas totalment banyat en confiança. La reacció d’Espanya va arribar amb els gols de Gómez i Daniel Fernández, però va ser insuficient per evitar la victòria sueca.

La derrota ajusta encara més el grup A, que lidera Alemanya en solitari amb dues victòries, ja que els suecs havien perdut el primer partit contra els teutons. Espanya jugarà dimecres (14 h) contra el Japó abans d’enfrontar-se a dos equips durs com són Alemanya (divendres, 16 h) i Croàcia (diumenge, 21 h). Cal recordar que passen a quarts de final els quatre millors classificats de cada grup.