Rem

Aleix García es classifica per a la final de doble escull masculí

Rem El remer de Serinyà i el gallec Rodrigo Conde s’han classificat per a la final del proper dijous amb el segon millor temps del seu grup

Aleix García (CN Banyoles) i Rodrigo Conde seran a la final del doble escull masculí dels Jocs de París, després d’haver aconseguit la segona posició en la seva sèrie per darrere de Països Baixos, el gran favorit del seu grup.

El remer de Serinyà i el gallec han aconseguit el dret a somiar avui al camp de regates de Vaires-sur-Marne i ja tenen el diploma olímpic assegurat. La parella de Països Baixos, Melvin Twellaar i Stef Broenink, han firmat la primera plaça amb una gran remuntada. El bot neerlandès ha aconseguit una marca de 6:13.60, i al darrere han arribat García i Conde amb 6:14.19, millorant la seva marca de l’eliminatòria de la setmana passada (6:16.17). El remer català i el gallec han aconseguit mantenir-se al llarg de la cursa en la segona i la tercera plaça. Al seu darrere, s’han classificat també per a la final de dijous els romanesos Andrei Sebastian Cornea i Marian Florian Enache i han quedat fora els bots de Sèrbia, Xina i Croàcia.

A l’altre grup, han aconseguit les millors marques del matí els irlandesos amb un temps de 6:13.14 i l’han seguit en la classificació i, per tant, també seran a la final d’aquest dijous a les 11:30 el bot dels Estats Units i el de Nova Zelanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)