Triatló

Encallats pel Sena

Triatló. Ajornen la prova masculina de natació amb l’esperança, gens clara, de poder competir avui

L’escàndol comença a fer mal d’ulls. L’organització preparava els Jocs amb la seguretat com un dels grans reptes, però s’ha trobat un altre obstacle que està derivant en escàndol. Havien apostat fort pel riu Sena com a escenari de la prova de natació del triatló i de la marató d’aigües obertes, i la innovació s’ha convertit en un maldecap terrible. No hi ha alternativa per a la prova de natació del triatló, fins al punt que, com a últim recurs, es plantegen convertir-ho en una duatló, segons reconeixia la Federació Internacional de Triatló.

La prova masculina s’havia de fer ahir al matí, però una reunió de matinada –entre membres de la federació, del comitè organitzador, de l’Ajuntament de París i de Méteo France– ho va fer ajornar, com ja havia passat amb els entrenaments de diumenge i dilluns, perquè els resultats de les proves continuaven mostrant la mala qualitat de l’aigua, amb un grau de contaminació fecal massa alt. De moment, la solució és programar la prova masculina aquest matí (10.45 h), després de la femenina (8 h), amb Anna Godoy. Si el problema persisteix, hi hauria una altra data alternativa, divendres, abans de prendre decisions més dràstiques.

LES INTENCIONS

Programen per avui les proves de dones i homes i, si no es pot, es provarà divendres

ESCÀNDOL

Amb l’aigua bruta i sense alternativa al riu, convertir-ho en una duatló és l’últim recurs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)