Tennis

Marcel Granollers s’acomiada de París

El tenista català Marcel Granollers posa punt final a la seva estada a París després de perdre en la segona ronda de dobles. Granollers, que jugava amb Pablo Carreño, ha perdut en dos sets (6-2 i 7-5) contra la parella australiana formada per Mathew Ebden i John Peers.

Els australians han arrancat amb dos breaks pràcticament consecutius en el primer set que han posat pals a les rodes en les aspiracions de la parella que, en cas d’haver guanyat, s’hauria classificat per a quarts de final. En el segon set els oceànics s’han avançat amb un 3-0 que la dupla hispana ha igualat, però un break final ha col·locat el 7-5 definitiu.

Dilluns el tenista va quedar eliminat en dobles mixtes al costat de Sara Sorribes i, altre vegada, l’executor de la sentència va ser l’australià Ebden, ahir al costat d’Ellen Perez.

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz han superat els neerlandesos Koolhof i Griekspoor en un partit resolt al super tie-break (6-4, 6-7, 10-2) després de més de dues hores i mitja de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)