Rem

Aina Cid i Dennis Carracedo disputaran les finals B

El gironí ha acabat quart en la semifinal de doble escull lleuger i l’ampostina cinquena en dos sense

Aina Cid i dos sense femení i Dennis Carracedo en el doble escull lleuger disputaran les finals B, després de no poder finalitzar entre els tres millors en les seves semifinals. Dennis Carracedo i Caetano Horta han ocupat la quarta posició de la segona semifinal del doble escull lleuger i no s’han classificat per la final A en la que han entrat els tres primers. El gironí i el gallec han anat tercera més de la meitat de la prova però en els darrers 500 m els ha superat Noruega. Dennis Carracedi i Caetano Horta han fet 6:35.05 i han passat a la final B –del setè al dotzè lloc–; que es disputarà divendres (11.06 h) amb el tercer temps. Itàlia ha guanyat la segona semifinal amb 6:22.85 i Noruega, tercera, ha fet 6:26.62. El millor temps l’ha fet Irlanda en la primera semifinal amb 6:21.88.

Aina Cid i Esther Briz disputaran la final B del dos sense femení, després de ser cinquenes en la segona semifinal i no poder passar a la lluita per les medalles. L’ampostina i l’aragonesa lluitaran divendres (10.54 h) de la setena a la dotzena posició. Aina Cid i Esther Briz mai han estat en els tres primers llocs que classificaven per la final A i han acabat cinquenes amb 7:30.36. Han entrat a la final B amb el quart temps. La segona semifinal l’ha guanyat Australià amb 7:14.14, mentre que el millor temps l’ha fet els Països Baixos en la primera semifinal amb 7:10.16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)