Atletisme

Montesinos finalitza en una gran desena posició en els 20 km marxa

La terrassenca ha acabat amb 1h29:11. La granadina Maria Pérez guanya la medalla de plata

Cristina Montesinos ha finalitzat en una gran desena posició en els 20 km marxa femenins que s’han disputat en un circuit d’un quilòmetre als peus de la torre Eiffel. La terrassenca ha finalitzat amb un temps d’1h29:11 en una cursa força dura, ja que la sortida s’ha donat mitja hora més tard, com la dels nois, perquè a la matinada hi ha hagut una gran tempesta i la cursa ha finalitzat amb molt de sol i calor. Cristina Montesinos ha acabat a 3:17 de la campiona olímpica la xinesa Yang Jiayu. La granadina Maria Pérez, actual campiona mundial, ha guanyat de manera brillant la medalla de plata al ser segona (1h26.19) a 25 segons de la xinesa. La marxadora de Huelva Laura Garcia-Caro ha acabat setena amb 1h28:12.

Cristina Montesinos s’ha quedat molt aviat en un tercer grup perquè per davant la xinesa Yang Jianyu ha marcat un ritme molt fort i ha marxat en solitari a partir del sisè km. La terrassenca ha passat el km 5 en el catorzè lloc (21:45), i a la meitat de la prova , el km 10, mantenir aquesta plaça (43.53) i estava a 47 segon de la líder de la prova. En la segona meitat de la cursa ha millorat algunes posicions, passant desena en el km 15 (1h06:24) i ha mantingut aquest lloc fins a la meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)