Espanya continua llançada cap a les medalles i alliçona Sèrbia (11-15)

Els de David Martín han exhibit un joc impressionant però sobretot caràcter

La selecció espanyola masculina, amb set catalans a la plantilla, ha tornat a donar una lliçó de joc i sobretot de caràcter contra Sèrbia (11-15) i continua amb pas ferm a París cap a les medalles després d’haver superat a Austràlia(5-9) i a Hongria (10-7).

El partit ha començat amb un nivell físic brutal i molta intensitat. L’intercanvi de gols s’ha mantingut fins l’empat a 3. Però llavors els espanyols han fet una sortida de segon període espectacular per agafar un avantatge de tres gols (3-6). Però ha reaccionat Sèrbia per empatar (6-6) abans del gol a 7 segons pel descans de Cabanas (6-7). Espanya aixemplat la renda amb una sortida explosiva (6-9) però s’ha tornat a igualar el matx abans del darrer quart (9-10). Al darrer quart, amb Perrone brutal (3 gols) ben secundat per Granados (4) o Munarriz (2)

El pròxim partit dels de David Martín serà dissabte (10.30h) contra el Japó que no ha guanyat cap partit.