Vela

La manca de vent ajorna la medalla de Florian Trittel

Vela. Marsella no va tenir les millors condicions per a la disputa de la Medal Race, que es va haver d’ajornar dues vegades en dues hores

La parella formada pel català Florian Trittel i Diego Botín, que competeix en vela en la categoria de 49er, haurà d’esperar fins avui per fer realitat el domini d’aconseguir una medalla. La manca de vent a Marsella en la Medal Race va obligar a aturar dues vegades la prova. Cal recordar que la dupla en què hi ha el català Florian Trittel en tenia prou en aquesta última jornada amb quedar per sobre de la sisena posició. Els representants de l’equip espanyol van aguantar la pressió dels seus perseguidors, la parella formada pels irlandesos Robert Dickson i Sean Waddilove, per rematar la feina. La Medal Race és la regata de l’última jornada en què competeixen els 10 primers vaixells de la general (n’hi ha 20 que hi participen) i que puntua doble.

Doble intent fallit

Tot i que es va retardar primer la sortida, els espanyols es van situar ràpidament en la primera posició, fet que els assegurava la medalla d’or. Però en la segona mànega el vent va desaparèixer i es va ajornar. Dues hores més tard es va tornar a fer la sortida i quan els espanyols anaven en la setena plaça es va tornar a suspendre la prova en una jornada marcada per la manca de vent i de molta calor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)