Atletisme

Adel Mechaal, a la repesca dels 1.500

Adel Mechaal (Asics) és novè en la segona de les tres sèries de 1.500 m, en les què els sis primers accedien directament a la semifinal de diumenge. El palamosí, que també correrà els 5.000 m dissabte de la setmana que ve, ha de guanyar-se la plaça aquest dissabte al vespre (19.15 h) acabant entre els tres primers en una de les dues repesques –la final és dimarts–. Mechaal s’havia d’obrir al carrer 2 en la última volta perquè s’havia quedat tancat però en els darrers 150 metres es veia superat pel primers.

L’etíop Ermias Girma era el vencedor amb 3:35.21 i, de fet, els 10 primers entraven per sota els 3:36 perquè Mechaal feia 3:35.81 i el britànicGeorge Mills 3:35.99. El també britànic Josh Kerr guanyava la primera sèrie amb 3:35.83, el kenyà Brian Komen era segon amb 3:36.31 i el sisè, Robert Farken (Alemanya) entrava amb 3:36.62.

“El primer 400 ha estat molt lent, després l’acceleració m’ha agafat molt enrere i ho he intentat però m’he quedat fora per dues o tres dècimes” explicava just acabada la cursa, a Teledeporte. “Hem anat tots junts, ja vaig dir que en aquests nivells estem tots molt igualats i en la última volta l’he feta tota pel carrer 2. Perquè tenia forces, volia avançar però ells han estat més intel·ligents” hi afegia Mechaal, que confia en recuperar-se bé i aprofitar la segona oportunitat: “Tinc molt clar que a mesura que van passant les curses em trobo millor i espero córrer una mica més ràpid que a 3:35 i a veure si podem estar en la semifinal”.

Cap dels tres atletes de la federació espanyola ha entrat a la semifinal per la via ràpida i, en la tercera i última sèrie, el neerlandès Stefan Nillessen era el primer amb 3:36.77 amb el noruec Jakob Ingebrigsten tercer amb 3:37.04.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)