Vela

Jordi Xammar i Nora Brugman, quarts després del segon dia

Jordi Xammar (RCN Barcelona) i Nora Brugman (Club de Vela Blanes) tanquen la segona jornada del 470 mixt amb un cinquè i un tercer lloc en les regates disputades al camp de regates de Marsella. Els barcelonins, campions del mon aquest hivern passat a Palma, després de ser subcampions en els dos anteriors mundials (2022 i 23), començaven la segona jornada segons després de ser cinquens i sisens el primer dia i amb Kelju Okada i Miho Yoshoka (Japó) sumant un primer i un segon lloc, i l’acaben quarts.

L’embarcació japonesa es veia superada pels suecs Anton Dahlberg i Lovisa Karlsson, per 4 segons, mentre Xammar i Brugman acabarien a 46 també superats per Àustria i EUA, tercer i quart, en la primera prova disputada aquest dissabte. En la segona, que guanyaven els austríacs Lara Vadlau i Lukas Maehr, serien tercers superats de nou per Suècia, tercera a la general que encapçala Japó seguida d’Àustria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)