Atletisme

Bestué, a la repesca

La velocista santcugatenca, quarta en la quarta sèrie de 200 m (23.17), tindrà aquest migdia (12.50 h) una segona oportunitat per accedir a les semifinals olímpiques a l’Stade de France

La santcugatenca Jaël-Sakura Bestué, amb el quart lloc en la quarta eliminatòria de 200 m (23.17), no es va poder guanyar l’accés directe a les semifinals dels Jocs de París –passaven les tres primeres– i haurà de passar per les sèries de repesca d’avui (12.50 h). En aquesta segona oportunitat només passaran a les semifinals les vencedores de cadascuna de les quatre sèries i els dos millors temps del sumari. La missió sembla a l’abast de la recordista catalana (22.54), que tindrà la suïssa Léonie Pointet (22.72) com a principal rival.

Bestué, doble semifinalista en el mundial de Budapest (100 i 200 m), va ser la més ràpida a reaccionar al tret de sortida (0.150) i va fer un bon revolt. Per moments es va col·locar al nivell de la canadenca Audrey Leduc (tercera, amb 22.88), però la recta final se li va fer llarga. “La meva intenció era fer millor temps i poder accedir directament a les semifinals, però no sempre es donen les condicions. Hauré d’intentar-ho a través de la repesca”, va resumir. El triomf en aquesta sèrie va ser per a la nord-americana McKenzie Long (22.55). Les altres guanyadores van ser Julien Alfred (22.41), la flamant campiona en els 100 m; les nord-americanes Gabrielle Thomas (22.20) i Brittany Brown (22.38), la britànica Daryll Neita (22.39) i la nigeriana Favour Ofili (22.24). Les eliminatòries van tenir dues baixes il·lustres: la jamaicana Shericka Jackson, campiona mundial a Budapest, i la ivoriana Marie-Josée Ta Lou, lesionada en la final dels 100 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)