Atletisme

Onzè lloc per a la història

Jaël-Sakura Bestué contribueix amb la segona posta al bon registre del relleu de 4x100 m (42.77), el primer quartet espanyol femení que competia en aquesta prova en uns Jocs Olímpics

Cinquenes en el mundial de Eugene 2022, quartes en l’europeu de Múnic 2022 i cinquenes en el de Roma 2024, el quartet espanyol de 4x100 m, amb la santcugatenca Jaël-Sakura Bestué en la segona posta, va fer ahir història convertint-se en el primer relleu curt femení de la federació espanyola a competir en uns Jocs Olímpics. Setenes en la segona sèrie, i onzenes en el sumari global, el quartet estatal no va poder accedir a la final, però va oferir la seva millor versió del curs i amb tres bons intercanvis va signar la seva tercera millor marca de sempre (42.77). Amb 10.23 i recollint el testimoni de Sonia Molina-Prados, Bestué va registrar el quart millor parcial de la segona posta.

En la sessió matinal d’ahir, el gironí Josué Canales, de 22 anys, va tancar la seva primera experiència olímpica amb un quart lloc en l’última sèrie de repesca i un magnífic registre d’1:44.65 que el va deixar a només 8 centèsimes d’accedir a les semifinals dels 800 m. Canales, a més, es va quedar a tocar del seu rècord català (1:44.49). Amb sensacions contradictòries, el migfondista d’origen hondureny va proclamar el seu compromís per “aquest esport que al final” li ha “salvat la vida”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)