Espanya té un molt mal dia i no lluitarà per les medalles

La selecció espanyola perd contra Croàcia (10-8) i passa a jugar del cinquè al vuitè lloc

Espanya ha perdut en els quarts de final contra Croàcia per 10-8 (2-0, 4-3, 2-2 i 2-3), no lluitarà per les medalles olímpiques i passa a jugar de la cinquena a la vuitena posició. El campió mundial ha derrotat el campió europeu en la repetició de la final del campionat d’Europa que va ser favorable a Espanya. El conjunt estatal, amb l’entrenador català David Martín i set jugadors catalans, ha estat sorprès per un equip croat que només va ser quart del seu grup, mentre que Espanya va ser primera amb el ple de cinc victòries.

El combinat estatal ha fet un mal primer quart en atac, no ha estat gens encertat i no ha pogut anotar cap gol. Els croats han aprofitat millor les seves ocasions i s’ha situat amb un 2-0. En el segon període Espanya ha millorat (3-2), però Croàcia ha continuat amb la seva sòlida defensa i el seu bon atac, i s’ha escapat de quatre gols en el marcador (6-2) amb tres dianes seguides. Al descans s’ha arribat amb un 6-3.

El tercer quart hi ha hagut canvi de porter en el conjunt estatal, ha estat el més igualat pel que fa al parcial, dos a dos, però la selecció espanyola ha deixat escapar bones ocasions per a ajustat el marcador. El xuts de lluny no han trobat la porteria croata i s’ha arribat als darrers vuit minuts amb un 8-5, tres gols per sobre de Croàcia. Dos gols seguits han ajustat el marcador, però Croàcia ha mantingut la serenitat i ha sabut mantenir-se per davant i aconseguir la victòria i la classificació.