Més esport

Espanya, amb quatre catalanes, es penja el bronze en natació artística

Natació artística El combinat dirigit per Mayuko Fujiki, amb quatre catalanes, ha aconseguit la quarta millor nota en l’últim exercici d’acrobàcies que, sumat al de tècnica i el lliure, els ha valgut el tercer lloc

La natació artística per equips ha tancat avui l’última jornada amb l’exercici d’acrobàcies. El combinat espanyol, amb les catalanes Iris Tió, Txell Mas, Paula Ramírez i Meritxell Ferré i dirigit per Mayuko Fujiki, ha aconseguit la quarta millor nota de la jornada (267.1200), que sumades a les dels dos dies anteriors, els han valgut el bronze olímpic (900.7319). El podi l’han completat amb la plata el grup dels Estats Units (914.3421), entrenat per la catalana Andrea Fuentes. I l’or se l’ha endut el combinat xinès amb diferència (996.1389), entrenades per la, també catalana, Anna Tarrés.

Ona Carbonell, la nedadora catalana amb més medalles olímpiques, ha estat l’encarregada d’inaugurar la final de natació sincronitzada per equips amb la tradició del teatre francès amb què comencen totes les competicions d’aquests Jocs Olímpics: donant tres copsa terra amb un bastó.

Les espanyoles, al ritme d’Eminem, han estat les cinquenes a sortir i han aconseguit una puntuació final en l’exercici d’acrobàcies de 267.120 punts. Que sumats als de la rutina de tècnica (287.1475) i la lliure (346.4644), els ha fet acumular un total de 900,7319 punts que els han valgut per penjar-se la medalla olímpica de bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)