Atletisme

Bestué signa l’onzè registre amb el relleu de 4x100 m i no passa a la final de París

El quartet espanyol, amb 42.77, ha ofert la seva millor versió del curs i ha acreditat la seva tercera millor marca de sempre

El relleu espanyol de 4x100 m, amb la santcugatenca Jaël-Sakura Bestué, s’ha classificat en setè lloc de la seva sèrie, l’onzè en el còmput de totes dues, i no ha pogut accedir a la final. Amb 42.77, el quartet estatal ha ofert la seva millor versió de la temporada i ha acreditat el tercer millor registre de la història. Amb 10.23 i recollint el testimoni de Sonia Molina-Prados, Bestué ha registrat el quart millor parcial de la segona posta. “Sempre penses en passar a la final, però realment no anàvem amb expectatives. L’objectiu era fer bé la nostra feina, ajustar bé i que tot el treball es veiés reflectit. Penso que hem fet una bona actuació i hem donat el cent per cent. No hem pogut passar a la final, però som les onzenes dels Jocs Olímpics i hem d’estar contentes”, va resumir la recordista catalana als micròfons de Teledeporte. Bestué, amb les seves tres companyes, han fet història perquè era la primera vegada que un relleu espanyol de 4x100 m femení competia ens uns Jocs Olímpics. El vencedor d’aquesta segona eliminatòria ha estat el quartet de Gran Bretanya (42.03), tot i que el millor registre l’ha acreditat els Estats Units (41.94), guanyador de la primera sèrie.

En el relleu masculí, tot i no fer bons canvis, ha impressionat el relleu estatounidenc, amb 37.47. El quartet de Jamaica, en canvi, ha consumat la desfeta en aquests Jocs i s’ha quedat fora de la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)