Vela

Xammar i Brugman es queden sense medalla a la ‘Medal Race’

Vela. Els barcelonins han quedat novens en l’última regata que puntua doble i es queden a les portes del podi, en quarta posició de la classe 470 mixt

La dupla dels regatistes catalans Jordi Xammar i Nora Brugman se li ha escapat la medalla aquest migdia a Marsella, després de quedar novens en la regata de medalles, l’última després d’haver-ne competit vuit, que puntua doble.

La competició que s’havia de disputar ahir, però es va acabar ajornant pel vent, no ha sortit bé a Xammar i Brugman. Una gerra d’aigua freda. Els barcelonins ocupaven la segona posició en la classificació i necessitaven queda entre els quatre primers per assegurar la medalla. Però avui no era el dia, i els regatistes no els ha sortit com esperaven on, la millor classificació que han aconseguit en la regata d’avui ha estat la vuitena posició durant pocs segons a l’inici.

Les medalles finalment se les han endut: l’or, els austríacs Lara Vadlau i Lukas Maehr; la plata, els japonesos Keiju Okada i Miho Yoshioka; i el bronze, els suecs Anton Dahlberg i Lovisa Karlsson. Així, Xammar i Brugman, campions del món aquest any, s’acomiaden sense medalla dels Jocs Olímpics, després d’haver estat tot el cicle olímpic al podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)