Atletisme

McLaughlin revalida la corona de 400 m tanques amb un nou rècord mundial (50.37)

Ha rebaixat en 28 centèsimes la seva plusmarca (50.65) i no ha trobat resposta en la neerlandesa Femke Bol, que s’ha hagut de conformar amb la tercera plaça

L’esperat duel entre la nord-americana Sydney McLaughlin-Levrone i la neerlandesa Femke Bol, un dels més esperats del programa atlètic en els 400 m tanques, no ha existit. La recordista mundial (50.65) ha revalidat la corona de Tòquio després de triturar la seva pròpia plusmarca, amb un impressionat registre de 50.37, i en la recta d’arribada no ha trobat oposició. Bol arribava a la cita després d’haver rebaixat el rècord europeu fins a 50.95, però en la final olímpica ha estat molt lluny de la seva millor versió. Ha tingut algun problema tècnic i fins i tot ha cedit la segona plaça a la també nord-americana Anna Coockrell, que ha establert una nova marca personal (51.87). La neerlandesa ha acabat tercera, amb 52.15.

En els 110 m tanques, el nord-americà Grant Holloway, subcampió a Tòquio i triple campió mundial, ha pogut per fi tocar la glòria olímpica amb un registre inferior als 13 segons (12.99). El valencià Quique Llopis ha signat un valuossíssim quart lloc (13.20) per darrera del nord-americà Daniel Roberts (13.09) i el jamaicà Rasheed Broadbell (13.09), que han completat el podi.

Els concursos, com la resta de la jornada, han estat a un nivell altíssim. El paquistanès Arshad Nadeem ha establert un nou rècord olímpic en javelina (92,07 m) i la nord-americana Tara Davis-Woodhall ha volat fins a 7,10 m per assolir el títol en llargada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)