Tennis

Paula Badosa, eliminada a Toronto

Ostapenko ha derrotat la begurenca, que ha tingut problemes al peu en l’últim set (6-3, 6-7 i 2-6)

Després de guanyar el WTA 500 de Washington, el seu primer títol després de dos anys i set mesos, el recorregut de Paula Badosa en el WTA 1.000 de Toronto ha estat curt. L’empordanesa, 40a del rànquing, havia superat la primera eliminatòria, però ha caigut en la segona contra la letona Jelena Ostapenko, onzena jugadora mundial, en tres sets (6-3, 6-7 i 2-6).

Badosa ha començat molt bé i s’ha endut el primer set (6-3). Tot i l’exigència de la rival, la begurenca tenia ben encarrilat el partit, i en un segon set a ràfegues –1-3 i 3-5 per a la letona, amb reacció de Badosa–, l’ha tingut a l’abast amb un 6-5 i servei. Però Ostapenko se l’ha acabat enduent al tie-break, 6-7 (3).

En el tercer set, després de tres jocs, Badosa ha hagut de parar i demanar assistència mèdica, amb problemes al peu. No ha volgut abandonar, però la letona ha guanyat el set amb comoditat (2-6) i és qui accedeix als vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)