Més esport

Gerro d’aigua freda per a Laura Heredia

Laura Heredia (2000) queda eliminada de la prova d’hípica en la final del pentatló modern, després que no pogués realitzar cap dels tres salts previstos. La d’aquest diumenge era la última presència de l’hípica en el pentatló modern, 112 anys després, perquè el Ninja Warrior passarà a substituir la disciplina dels salts amb el cavall.

La barcelonina, que debutava en uns Jocs i era la primera dona de l’estat en participar en una cita olímpica en aquesta especialitat, havia fet 210 punts en la classificatòria d’esgrima abans dels rebutjos del cavall que li havia tocat –es fa per sorteig– i, en la ronda extra també d’esgrima, en sumava dos més fins que l’eliminava la italiana Elena Micheli. Heredia feia el setzè lloc en la natació amb un temps de 2:24 que li donaven 262 punts i, en el seu punt fort, la làser-run, remuntava 8 llocs i entrava desena a meta amb l’hongaresa Michelle Gulyas, que havia acabat per sota de la catalana en la semifinal, guanyant l’or amb rècord del mon inclòs: 1461 punts. La francesa Elodie Clouvel s’apuntava la plata anb 1452 i Seungmin Seong (Corea del Sud) completava el podi amb 1441. 1.124 punts per a Heredia, dissetena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)