Ciclisme

Kasia Niewiadoma salva els mobles a l’Aup Duès

La polonesa relleva Vollerign al palmarès per només 4 segons sobre la neerlandesa

Demi Vollering (SD Worx) és la guanyadora de la vuitena i última etapa de la tercera edició del Tour de França Femení, que s’apunta Kasia Niewiadoma (Canyon). Una joranada amb 149,9 km i 3.955 m de desnivell acumulat fins a l’Aup Duès i un altre Hors Categorie, el Coll de Glandon, a 51,4 per acabar, en la què la polonesa conservaria el mallot groc arribant a 1:01 i per només 4 segons per les bonificacions.

L’atac de Vollering a 2,5 per coronar el primer colós marcava el punt d’inflexió en la lluita per la general, amb la neerlandesa havent de recuperar 1:15 a Niewiadoma per revalidar el triomf del 2023. Vollering s’enduia Pauliena Rooijakkers (Fenix) i Valentina Cavallar (Arkéa) i li treien 1:21 a la polonesa a 40 km per acabar. Cavallar no aguantava al davant i la diferència al peu d’Aup Duès eren 44 segons i 1:05 a 10 km per arribar a dalt. Kasia Niewiadoma aconseguia baixar la diferència per sota del minut i, amb Vollering Rooijakkers jugant-se la victòria d’etapa, la guanyadora del Tour de l’any passat es conformava amb el triomf en l’etapa reina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)