Ciclisme

Lotte Kopecky revalida el títol mundial

La belga Lotte Kopecky (1995) torna a ser la campiona del mon de ruta amb la seva victòria a la cursa de 154 quilòmetres i 2.384 metres de desnivell positiu acumulat, resolta en un esprint amb sis candidates al mallot irisat. Chloe Dygert (EUA) i Elisa Longo-Borghini (Itàlia) completen el podi i Mireia Benito acaba en el lloc 63 mentre Paula Blasi entra la 68 i com a novena millor de la categoria sub-23.

Riejanne Markus (Països Baixos) i Justine Ghekiere (Bèlgica) primer i després acompanyades de la també neerlandesa Marianne Vos i Ruby Roseman-Gannon (Austràlia) després rodaven amb un marge inferior al minut respecte la resta de favorites i sentien la última campana a 27 km just un minut abans d’un grup que no superava la quinzena de corredores, quan Kopecky semblava descartada.

Elisa Longo-Borghini era qui atrapava les del davant a 20 de meta amb la neerlandesa Demi Vollering a roda juntament amb l’alemanya Liane Lippert. Kopecky (Bèlgica) i Dygert (EUA) acusaven l’esforç en l’ascensió més dura i es quedaven a un segon grup juntament amb Markus a 18 km, com Vos al cap de res

Marianne Vos a 12,5 feia pujar el grup capdavanter a 9 unitats –3 neerlandeses i 2 belgues– a 12 km. Ghekiere (Bèlgica), Vos i Markus es quedaven a la penúltima pujada a 10 per l’acceleració de Vollering i Longo-Borghini a 5,5 marxava sola amb Kopecky i Vollering en segon terme juntament amb Lippert i s’ajuntaven a 3,5. Roseman-Gannon i Dygert les atrapaven a la pancarta de l’últim quilòmetre i la italiana llançava l’esprint i Kopecky aconseguia passar per entremig de la italiana i Vollering per entrar amb molta suficiència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)