Tennis

Pegula frena Badosa en les semifinals de Cincinnati

La consistència de la nord-americana Jessica Pegula (6) ha posat fi avui en les semifinals a l’aventura de Paula Badosa (36a de la WTA) al WTA 1.000 de Cincinnati per un contundent 6-2, 3-6 i 6-3.

Badosa duia deu dels onze partits anteriors guanyats i havia esbatussat la russa Anastasia Pavlyutxenkova (28a) en els quarts –6-3 i 6-2 en la matinada de dissabte a diumenge hora catalana–, però no ha pogut contrarestar el joc de Pegula, que l’ha derrotat en els tres enfrontaments que han jugat i que s’ha erigit de nou avui en una rival inabastable. Malgrat tot, l’empordanesa surt reforçada del torneig en qual s’ha garantit la seva condició de cap de sèrie de l’obert dels EUA, torneig que arrencarà el dia 26 d’agost.

El partit s’ha suspès uns minuts per la pluja amb 40-15 favorable a la nord-americana del primer joc. La sortida de Pegula, de fet, ha estat fulgurant, amb un 4-0 i dos breaks segellats. La catalana ha reaccionat amb un trencament (4-2) a partir de la millora del seu joc però Pegula, demolidora en les restades i aprofitant sempre molt bé la velocitat dela pilota de Badosa, ha furgat a la ferida, ha signat un trencament en blanc (5-2) i no ha titubejat (6-2). El segon set també ha arrencat tort (2-0). Però Badosa ha reaccionat i s’ha posat per davant (3-2), amb el seu tècnic Pol Toledo molt actiu donant indicacions des de la banqueta. Amb 4-3 per a l’empordanesa, el partit s’ha suspès de nou per la pluja. De fet, queien quatre gotes. Tot seguit ha plogut força més i el partit ha estat aturat una bona estona. En la represa, Badosa ha signat un trencament (5-3) i ha guanyat el set amb el seu servei amb comoditat (6-3). En el tercer acte, però, Badosa ha desaprofitat cinc pilotes de trencament i la nord-americana no ha perdonat. Pegula se les heurà en la final amb la bielorussa Aryna Sabalenka, que s’ha desfet de la polonesa Iga Swiatek (1) per un doble 6-3.

Granollers- Zeballos, eliminats

En les semifinals de dobles, Marcel Granollers i Horacio Zeballos (1), han perdut per 7-6 (8) i 7-6 (9) les semifinals contra els nord-americans Alex Michelsen i Mackenzie McDonald.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)