El KH-7 i el Fraikin guanyen el 34è Ciutat de Granollers

L’equip femení venç el Nimes per 30-22 i el masculí el Limburg Lions per 42-22

El KH-7 i el Fraikin han guanyat la 34a edició del Torneig Internacional Ciutat de Granollers. L’equip femení s’ha imposat per 30-22 el Nimes occità,, mentre que el masculí ha superat per 42-22 el Limburg Lions dels Països Baixos.

El KH-7 Granollers ha anat de menys a més, en la primera meitat ha estat superat pel rival i ha arribat al descans amb un empat (14-14). En la segona meitat ha millorat, s’ha distanciat en el marcador i ha guanyat per 30-22. La màxima golejadora ha estat Martina Capdevila amb 7 gols, la millor portera Marta Mera amb 19 aturades, sobretot en la segona meitat i la MVP ha sigut la jugadora del Nimes Lea Lacroix.

El Fraikin Granolleres ha golejat des de l’inici al Limburg Lions, amb un 8-1 d’entrada i un molt clar 25-7 al descans. En la segona meitat a continuat incrementant el marcador fins que en els últims minuts ha baixat una mica el ritme i s’ha acabat imposant per 42-22 Víctor Romero ha estat el màxim golejador amb 8 gols, El millor porter ha estat escollit Roberto Rodrigo amb 9 aturades i MVP Ferran Castillo.