Vela

El New Zealand i el Luna Rossa disputaran la final de la preliminar de Barcelona

L’equip neozelandès i l’italià han guanyat les seves regates de la Copa Amèrica de la tercera jornada

L’Emirates New Zealand i el Luna Rossa Prada Pirelli s’han classificat per la final de la preliminar de la 37a Copa Amèrica que s’està disputant a Barcelona i que es farà demà. L’equip neozelandès i l’equip italià ho han aconseguit quan encara els hi falta una regata per disputar, que serà demà. En la jornada d’avui els dos han guanyat el seu enfrontament de match race. El New Zealand s’ha situat amb 4 victòries (4-0), mentre que el Luna Rosa porta 3 triomfs i 1 derrota. L’American Magic (2-2) podria atrapar als italians, però com que el Luna Rossa els va guanyar en l’enfrontament directe te al desempat al seu favor.

El vaixell neozelandès ha guanyat en la darrera regata del dia a l’Alinghi Red Bull de manera clara per 1:15. El conjunt suís ha sortit primer després d’una bona lluita en la pre sortida, però el New Zealand ha anat cap a l’altre costat del camp de regates i amb unes grans maniobres s’ha situat primer en la primera boia i després ha anat incrementant el seu avantatge.

El Luna Rossa ha guanyat l’Ineos Britannia aprofitant una penalització a l’equip anglès que havia guanyat la sortida. L’Ineos Britannia ha entrat abans de temps en el box de la sortida i al ser penalitzat ha hagut de reduir la velocitat i cedir metres. El la primera regata del dia l’equip anglès havia sumat el seu primer triomf davant l’Alinghi en l’enfrontament més ajustat i amb diferents canvis en la primera posició en l’inici.

En la segona regata del dia l’Orient Express francès ha aconseguit la primera victòria, ja que el seu rival l’American Magic s’ha hagut de retirar. L’equip nord-americà ha perdut el vol en la pre sortida i quan l’ha intentat recuperar el vaixell ha caigut del darrera per un problema amb el timó. L’Orient Express ha fet la sortida i ha iniciat la regata i s’ha emportat el primer unt per la retirada dels nord-americans.

Els enfrontaments de demà seran: Emirates New Zealand-American Magic; Luna Rossa Prada Pirelli-Alinghi Red Bull i Orient Express-Ineos Britannia. Després es farà la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)