Tennis

Djokovic defensa el títol

Tennis. L’obert dels EUA arrenca amb el serbi, Alcaraz i Sinner de favorits i amb la renascuda Badosa com a basa catalana

Carlos Alcaraz, campió el 2022, vol fer història guanyant l’obert dels EUA, que arrenca avui, per encadenar tres títols seguits en el Grand Slam després d’haver-se apoderat de Roland Garros i de Wimbledon. Djokovic defensa el títol que va conquerir contra el rus Daniïl Medvédev –campió el 2021– i busca el seu 25è gran eslam, mentre que Jannik Sinner arriba a la cita envoltat de polèmica pel seu cas de dopatge no sancionat a Indian Wells.

En dones, Coco Gauff defensa el títol que va conquerir l’any passat amb 19 anys contra Aryna Sabalenka al costat del tècnic català Pere Riba. Sabalenka, campiona a Cincinnati, arriba engrescada i Iga Swiatek, la número 1, també es vol reivindicar.

Els tres catalans, avui

Paula Badosa, 26a cap de sèrie, travessa un bon moment i és la gran esperança del tennis català. Debuta avui contra la suïssa Viktorija Golubic (74a) en el segon torn, pels volts de les set de la tarda, hora catalana. També entra en acció la blanenca Marina Basols (115a), que jugarà el seu primer partit d’un quadre principal de gran eslam contra la txeca i campiona de Wimbledon 2024 i de Roland Garros 2021 Barbora Krejcikova (8) –quart torn, pista 5. Albert Ramos (112è), l’únic català en el quadre masculí, s’enfronta a l’italià Matteo Berrettini en el segon torn de la pista 7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)