Atletisme

Duplantis torna a fer el rècord mundial de perxa i el deixa en 6,26 m

Ingebrigtsen també bat la plusmarca mundial de 3.000 m en la lliga del Diamant de Silèsia

Armand Duplatis ha tornat a batre el rècord mundial de perxa i l’ha deixat, de moment, en 6,26 m. El saltador suec el va superar al guanyar la medalla d’or en els recents Jocs Olímpics de París amb 6,25 m, i ara ha tornat a incrementar la seva pròpia marca mundial en un centímetre en la reunió de la lliga del Diamant de Silèsia. Aquesta es la desena vegada en la seva carrera que fa el rècord mundial i la tercera aquest any. Dos atletes més han superat els 6,00 m en aquesta prova, el nord-americà Sam Kendricks i el grec Emmanouil Karalis, que ha fet un nou rècord nacional.

El segon rècord mundial de la reunió l’ha aconseguit Jakob Ingebrigtsen en una distància poc habitual, els 3.000 m. El noruec ha guanyat amb un registre de 7:17.55 i ha superat l’anterior plusmarca per més de tres segons (7:20:67) que datava del 1996 i era del kenyà Daniel Komen. El noruec va quedar per davant de l’etíop Berihu Aregawi que va fer 7:21.28, un nou rècord d’Etiòpia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)