Handbol

El KH-7 Granollers fa bons els pronòstics i supera un gran OAR Gràcia (38-30)

Maria Fernández (8 gols) ha estat la màxima golejadora i Polonio, l’MVP

El KH-7 Granollers ha revalidat el títol de campió de la Supercopa de Catalunya en superar a la final a l’OAR Gràcia de Sabadell (38-30). És el dotzé títol que assoleix en les 13 edicions que s’han disputat i ha tornat a doblegar un rival a qui ja havia superat a la final de fa dues temporades. La màxima golejadora ha estat Maria Fernández amb 8 gols (OAR Gràcia), la millor portera Marta Mera (Granollers) i la millor jugadora ha estat Cristina Polonio (Granollers) amb 5 dianes.. Ha fet el seu primer acte públic el nou conseller d’Esports de la Generalitat de Catalunya Berni Àlvarez.

Les de Robert Cuesta han dominat tot el matx amb una sortida contundent de 5-0. A partir de llavors tot i que les de Carolina Carmona han fet una millora molt gran el KH-7 Granollers ha pogut mantenir l’avantatge amb Ester Somaza (4 gols) i Júlia Nuez (3) com a màximes golejadores mentre Jana Sobrepera (4 dianes), Maria Monllor (3) i Maria Fernández (3) han estat les més destacades de les de Sabadell. A l’equador del segon temps l’OAR Gràcia ha demanat un temps mort per frenar un moment delicat amb màxim avantatge de les de Granollers (31-20). A partir de llavors s’ha mantingut la renda amb bona actuació de la portera de l’OAR Olga Pena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)