Hoquei sobre gel

Esports

Dol a l’NHL per la mort d’una de les seves grans figures, Johnny Gaudreau

Tenia 31 anys i va tenir un accident de bicicleta amb el seu germà

En la lliga d’hoquei gel dels Estats Units, els Columbus Blue Jackets són d’aquells d’equips de classe mitja baixa on les alegries són més aviat escasses. Per això quan el 2022 aquesta franquícia de la freda Ohio va anunciar el fitxatge de Johnny Gaudreau (1993, Salem), conegut com a Johnny Hockey i considerat de forma unànime com un talent descomunal d’aquest esport, la majoria de seguidors dels Jackets ens vam haver de fregar els ulls.

Sí, era cert, aquell ala esquerra de patinar vertiginós i tècnica enlluernadora pel qual sospirava tres quartes parts de la lliga, passava a convertir-se en el far d’un atac, el de Columbus, farcit essencialment de rudesa i massa promeses encara per explotar. Dos anys després, aquella alegria i esperança s’ha tornat de cop en un dolor d’aquells que pessiga el cor per l’anunci de la seva mort prematura amb només 31 anys, com a conseqüència d’un accident amb bicicleta juntament amb el seu germà Matthew. Una notícia que ha deixat literalment en estat de xoc a l’ NHL, la lliga professional dels Estats Units, que ja començava a escalfar motors per a una nova campanya.

Per a tots aquells que seguim i devorem aquest esport, i ja no parlem pels quatre eixelebrats que enarboren l’estendard de Columbus, la sensació de buit és terrible, i només ens queda el consol, certament trist, de poder proclamar que som aquells privilegiats que podrem dir que vam veure a Jonnhy Hockey encenent el gel a cops d’estic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)